top of page

FOCUS GO & FLY

Ik kan het niet geloven; we zijn al in de laatste maand van het jaar beland. En wat een bijzonder jaar is het geweest. Los van alle ellende die het heeft meegebracht, denk ik dat het ook goed is te kijken wat je straks meeneemt uit deze periode, als het gewone leven zijn vorm weer krijgt. Want dat gaat natuurlijk gebeuren, ook al weet niemand precies wanneer.


Zoals degenen weten die mijn nieuwsbrieven/blogs lezen heb ik een pittige periode achter de rug. Dit dwong mij goed voor mezelf te zorgen. Nog meer me-time, schrijven en luisteren naar mijn diepste zelf. Wat had deze periode te betekenen? Waarom was het nodig? Als je in zo’n periode zit heb je vaak weinig inzicht in het waarom. Maar nu zie ik het helderder dan ooit.


Mijn creativiteit stroomt meer dan ever, ik ben weer fit en zielsgelukkig. Want her ergste van alles was dat ik me niet meer verbonden voelde met het universum. Waar waren mijn gidsen? Waarom was het zo stil om heen? Dit gevoel had ik jaren niet gehad en ik ervaarde het als onprettig. Ik realiseerde me dat dit is wat de meeste mensen voelen. Tenminste, dat zegt mijn man altijd. “Niemand voelt zich zo verbonden Daan. Of krijgt al die boodschappen door.’ Maar wat miste ik het: het magische van het leven, de liefde en boodschappen, de steun elke dag. Maar bovenal; het precies weten wat mijn volgende stap zou worden. Ik had geen idee. Ik hoorde niets. Ik werd volledig stil gelegd.


Ik besloot planmatig te werk te gaan:


Stap 1 was weer fit worden. Dus ik begon met een hardloopprogramma. En doordat ik COVID heb gehad kreeg ik longfoto’s en mocht ik naar een cardioloog omdat de moeheidsklachten aanhielden.

Stap 2 Tijd voor mezelf, elke dag min 1, 5 uur waarin mediteren met dagboekje,

hulp vragen aan mijn Spirit Team, affirmaties, duidelijke haalbare doelen stellen

Stap 3 Te gekke boeken lezen

Stap 4 Mezelf motiveren dit te blijven doen


En twee maanden later was ik er weer. En toch ook niet. Want er is van binnen iets veranderd. Ik voel een enorme drive mijn kennis met jullie te delen. Door middel van schrijven, want jeetje wat word ik daar blij van. En nieuw zijn de filmpjes op Instagram waar mensen een vraag kunnen stellen die ik dan zal behandelen. Super leuk om te doen en wat heb ik al veel leuke reacties gehad. Het mooie is dat het een laagdrempelige manier is en geheel gratis. Toegankelijk voor iedereen.


Mijn boodschap aan jullie is dus, als je ergens niet tevreden over bent in je leven; maak een plan. FOCUS GO & FLY.

114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page