Daniëlle Emmerik - witte blouse-bar (6 van 7).jpg

Betrokken, eerlijk en helder

Laat ik beginnen te vertellen dat ik al 25 jaar samen ben met mijn man en wij hebben drie biologische kinderen. Daarnaast begeleiden we ook jongeren die door allerlei omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Zo hebben we in de tuin een moeder-kind huis en in ons huis wonen ook uithuisgeplaatste jongeren.

Al van kleins af aan heb ik een sterk verlangen mensen te helpen en de keuze om de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen, was snel gemaakt. Na mijn studie heb ik kort gewerkt in de jeugdhulpverlening.

Ik ben in het bezit van een gave zoals mensen dat zeggen. Zelf zeg ik altijd dat ik een lijntje heb met het universum en ik daardoor het leven anders beleef. Hierdoor kon ik mijn ei niet kwijt in de reguliere banen. Na van alles geprobeerd te hebben, van groepswerker, stewardess, loopbaancoach en assistent makelaar begon ik in 2008 uiteindelijk voor mezelf. 

 

Bij Insight-in kan ik al mijn talenten kwijt; schrijven, readings, coaching en trainen. Daar krijg ik echt een boost energie van. Ik doe niets liever dan me verdiepen in mensen en spiritualiteit. Eigenlijk in alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en intuïtie. Ik hou van mensen in beweging krijgen, te leiden naar zijn of haar bestemming en te helen. Wat drijft jou? Wat blokkeert jou? Hoe kun je gemotiveerd worden om betere keuzes te maken? Dit zijn vragen waar ik door gefascineerd ben.

Ik ben ervan overtuigd dat wij mensen groeien door ervaringen, hoe moeilijk soms ook. Sinds de opening van mijn praktijk heb ik al duizenden mensen geholpen bij transformatie en groei met coaching, readings, trainingen en retreats.

 

Het is mijn levensdoel om mensen te connecten met hun diepste zelf.

 

Ik hoop je te ontmoeten,