top of page

Over Danielle

Spiritueel coach en trainer

Betrokken, eerlijk en helder

Als kind was ik al gevoelig. Zeker. Maar in mijn jonge jaren kon ik niets met mijn gevoeligheid. Ik voelde toen al sferen aan en had contact met de spirituele wereld. Maar eerlijk is eerlijk, ik wilde niets met spiritualiteit te maken hebben.

Tot mijn 33 levensjaar wilde ik zo gewoon mogelijk overkomen, maar de waarheid was dat ik alleen maar angsten had en geen idee had hoe ik met mijn gave en gevoeligheid moest omgaan. Ik heb het ervaren als een zware last. Pas toen ik ging leren hoe ik met mijn gevoeligheid moest omgaan en mijn trauma’s en blokkades ging helen kon ik werken met mijn intuïtie. Ik heb dus van mijn extreme gevoeligheid mijn kracht gemaakt. 

Daniëlle Emmerik - witte blouse-bar (6 van 7).jpg

Mijn verlangen mensen vanuit de donkerte te leiden naar het licht werd steeds groter. Een periode van scholing begon: allerlei studies zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam, readings en mediumschap aan het Arthur Findlay college, systemisch werken bij de HAN en trauma en hechting bij het expertisecentrum van trauma en hechting heb ik gevolgd. Uiteindelijk resulteerde mijn ervaring en kennis in het oprichten van Insight-in in 2008.

Insight-in richt zich op persoonlijke ontwikkeling. Ik wil je helpen je trauma’s te helen, te groeien en te transformeren. Dit doe ik niet alleen, maar met behulp van de spirituele wereld. Ik gun jou een leven waarin je je volle potentie kan leven en je overvloed ervaart, op elk gebied. Het is mijn levensdoel jou te connecten met je diepste zelf, jouw intuïtie.

Over Bas

Procesbegeleider Cacao Bliss ceremonie

Open, oprecht en betrouwbaar

Spiritualiteit is bij mij met de paplepel ingegoten en gaat vele generaties terug in mijn familie. Mijn grootouders waren magnetiseurs, mediums en medeoprichters van de NVGN (Nederlandse vereniging voor geestelijke- en natuurgeneeswijzen). Mijn opa heeft hard gestreden om de paranormale genezers te legaliseren. Vroeger waren vele paranormale activiteiten niet toegestaan. 

Insight-in - Bas-5.jpg

Ik heb altijd meegekregen dat ik eerst mijn aardse leven op orde moest hebben, voordat ik met de geestelijke wereld kon werken. Ondanks dat ik niet constant met spiritualiteit bezig was, is het ook nooit echt weggeweest. Ik bezocht af en toe nog seances die door mijn oma en later mijn moeder geleid werden. Ik heb een medium training op het Arthur Findley College in Engeland gevolgd en ook nog een opleiding tot transformatie coach. En als je getrouwd bent met iemand met een gave zoals Danielle, dan word je vanzelf met magische en onverklaarbare dingen geconfronteerd. 
Dus privé en vooral vanuit interesse heb ik mij dus altijd met spiritualiteit beziggehouden. Beroepsmatig ging ik een hele ander kant op, de commercie. Meer dan 25 jaar begaf ik mij in de zakenwereld waar ik diverse functies heb gehad. Met veel plezier, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Langzaam maar steeds duidelijker voelde ik dat ik mij op een doodlopend pad begaf. Steeds minder haalde ik energie of voldoening uit mijn werk. Gevangen in mijn gouden kooi durfde ik aanvankelijk niet de stap te zetten. Maar het universum had andere plannen met mij en zorgde ervoor dat ik de stap wel moest zetten. Des te meer ik mij verzette des te harder de lessen werden. 
In 2020 was het dan zover, mijn laatste baan in loondienst kwam pijnlijk traag tot een zeker einde. Samen met Danielle zijn we toen gezinshuis Let the sun shine gestart. Mensen (en dit geval kinderen) helpen was mijn nieuwe missie. Ik heb mij omgeschoold en vele cursussen gevolgd over trauma, hechting en gedragsproblematiek. Inmiddels sta ik geregistreerd als professioneel hulpverlener bij het SKJ. 

In 2023 heb ik de opleiding tot procesbegeleider voor Cacao Bliss ceremonies afgerond bij Inner-journey. En dit was de start om na mijn jarenlange betrokkenheid op de achtergrond bij Insight-in, naast Danielle te gaan staan. Samen gaan we Insight-in naar de volgende fase brengen. Mijn missie is om jou te laten ervaren hoe diep je naar binnen kunt reizen, en vooral hoe magisch en helend dat kan zijn.    

bottom of page