IMG_0448.JPG

Betrokken, eerlijk en helder

Laat ik beginnen te vertellen dat ik van kleins af aan al gevoelig ben geweest voor energie. Ik voelde mensen, situaties en plekken haarfijn aan. Ik keek door de maskers van mensen heen. Omdat ik geen idee had dat ik in het bezit was van een gave was ik vaak bang. Angst voor het donker, angst voor schaduwen, angst om alleen te zijn, angst om geesten te zien, angst voor mensen op straat die niet de juiste intenties hadden. Geregeld had ik het gevoel dat ik niet alleen was. Dat er iemand achter me stond. Er waren avonden dat ik de voetstappen achter me kon horen. Of mijn bed voelde bewegen. Was het nou echt of had ik het me ingebeeld? Niemand die mij toen kon vertellen waar ik last van had, laat staan helpen.

Tot mijn dertigste was het leven in dit opzicht een struggle; ik was beïnvloedbaar voor de energie van anderen en dit was op zijn zachts gezegd verwarrend. Inmiddels weet ik dat alles wat ik voelde waar was. Dat ik iets kon zien en ervaren wat de meeste mensen niet kunnen.

Na een aantal heftige, ingrijpende en mysterieuze gebeurtenissen voelde ik me in 2008 geroepen iets met mijn gave te doen. Ik besloot me te openen voor spiritualiteit en energie. Een wereld die ergens zo vertrouwd voor me was, maar waar ik nooit iets van had begrepen. Ik ging les nemen. Wat er toen gebeurde was onvoorstelbaar en onwerkelijk. Deze ongeziene wereld was zoveel mooier, leuker en lichter dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik begreep eindelijk wat ik voelde en zag. Ik ging begrijpen hoe ik mezelf kon beschermen.

Mijn angsten verdwenen en ik kreeg de regie terug over mijn leven. Ik wist dat ik iets kostbaars in bezit had; energie spreekt namelijk altijd de waarheid. Ik opende mijn praktijk en inmiddels heb ik al duizenden mensen geholpen bij transformatie en groei. Want een ding is zeker; waar je ook staat in leven, wat je verleden ook is, je kunt elk moment kiezen voor een leven vanuit liefde en verbinding.

Het is mijn missie om mensen te connecten met hun diepste zelf.