top of page

Over Danielle

Spiritueel coach en trainer

Betrokken, eerlijk en helder

Als kind was ik al gevoelig. Zeker. Maar in mijn jonge jaren kon ik niets met mijn gevoeligheid. Ik voelde toen al sferen aan en had contact met de spirituele wereld. Maar eerlijk is eerlijk, ik wilde niets met spiritualiteit te maken hebben.

Tot mijn 33 levensjaar wilde ik zo gewoon mogelijk overkomen, maar de waarheid was dat ik alleen maar angsten had en geen idee had hoe ik met mijn gave en gevoeligheid moest omgaan. Ik heb het ervaren als een zware last. Pas toen ik ging leren hoe ik met mijn gevoeligheid moest omgaan en mijn trauma’s en blokkades ging helen kon ik werken met mijn intuïtie. Ik heb dus van mijn extreme gevoeligheid mijn kracht gemaakt. 

Daniëlle Emmerik - witte blouse-bar (6 van 7).jpg

Mijn verlangen mensen vanuit de donkerte te leiden naar het licht werd steeds groter. Een periode van scholing begon: allerlei studies zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam, readings en mediumschap aan het Arthur Findlay college, systemisch werken bij de HAN en trauma en hechting bij het expertisecentrum van trauma en hechting heb ik gevolgd. Uiteindelijk resulteerde mijn ervaring en kennis in het oprichten van Insight-in in 2008.

Insight-in richt zich op persoonlijke ontwikkeling. Ik wil je helpen je trauma’s te helen, te groeien en te transformeren. Dit doe ik niet alleen, maar met behulp van de spirituele wereld. Ik gun jou een leven waarin je je volle potentie kan leven en je overvloed ervaart, op elk gebied. Het is mijn levensdoel jou te connecten met je diepste zelf, jouw intuïtie.

bottom of page