Intuitieve coaching

De sleutel tot verandering

Life coaching sessie

Wil je hulp bij je persoonlijke groei, bewustwording of ontwikkeling?

Insight-in biedt een plek om aandacht en ruimte te geven aan jezelf om tot een nieuw evenwicht te komen. Weten waar bijvoorbeeld je talenten liggen of waar blokkades verdere groei belemmeren is de eerste stap. Met Insight-in kun je ook de volgende stappen zetten, om te komen waar jij uiteindelijk wilt zijn.
De werkwijze kenmerkt zich door een holistische benadering. Dit is een benadering vanuit verschillende niveaus, het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele niveau. Door middel van gesprekken, oefeningen en reading technieken, gaan we op zoek naar de antwoorden die vaak al in jezelf verscholen liggen, antwoorden die jij nodig hebt voor je persoonlijke groei. Waar het om draait is om de oplossingen en mogelijkheden naar je bewustzijn te brengen zodat je in staat bent bewuste keuzes te maken. Zodat jij kunt gaan leven zoals jij dat wilt… 

Relatie coaching sessie

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet voor elke situatie kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te aanvaarden en hoe je jouw keuzevrijheid kunt gebruiken in elke levenssituatie.

Waar je ook mee worstelt, ik ben er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met me op voor meer informatie.

06 14658252

©2020 by Insight-in