Intuïtief consult

Daniëlle Emmerik - oranje vest (9 van 21).jpg

Iedereen is op zoek naar een mooi leven, naar geluk. Toch ervaren we allemaal periodes waarin het leven een uitdaging is. Hoe fijn is het dan als iemand naar je luistert, je spiegelt en inzicht geeft. Danielle heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen door haar gave in te zetten om mensen de antwoorden te geven waar ze naar op zoek zijn.

Misschien herken je jezelf wel in een van deze uitspraken:

  • Ik ben vastgelopen in mijn werk en weet niet wat ik wil

  • Ik ben vaak moe maar weet niet waarom

  • Ik weet dat er meer in me zit maar het komt er niet uit

  • Waar ben ik nou echt goed in?

  • Mijn relatie loopt niet zo lekker

  • Ik maak me zorgen over (één van) mijn kinderen

  • Ik heb last van negatieve gedachten

  • Ik weet niet zo goed wat ik met mijn leven wil

  • Ik sta voor een belangrijke keuze en ik weet het even niet

Je manier van denken, je keuzes zijn gebaseerd op patronen. Het probleem is dat je zelf geloofd dat ze waar zijn. Danielle is in staat je mee te nemen naar een andere kijk op je leven, op je problemen. Zij heeft de gave door de maskers van mensen heen te kijken. Zij ziet waar je staat in je leven en waar je naar op weg bent. Zij doet dit door jouw energie te lezen. Daarnaast heeft ze coaching tools in huis om je verder te begeleiden op jouw pad. Waardoor je keuzes maakt die kloppen bij de fase waar je nu bent, zodat je het leven kunt gaan leiden wat je echt wilt…

Waar je ook mee worstelt, Danielle is er om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat een bijzondere ervaring! Je hebt weer een tipje van de 'mysterieuze' sluier van het leven opgelicht, wat mij weer verder brengt op mijn pad...
Dank!

Melanie

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Manon

Een half jaar na de reading nu. Je had het er over dat ik in mijn kracht zou komen. En ik wist eigenlijk niet waar je het over had...Nu kan ik zeggen dat toen, bij jou, een transformatie in gang is gezet. Blijkbaar gaf je me het vertrouwen wat nodig was, of misschien de hoop. Wat het ook was lieve Daan, en ik schrijf dit met tranen in m'n ogen, ik ben je eeuwig dankbaar.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

J.

Achteraf heb ik het idee dat iemand mij op die bewuste dag ingefluisterd heeft een afspraak te maken en naar jou toe te gaan. Hoewel ik geen speciaal thema had en mijn vragen alle kanten op gingen, heeft mijn bezoek mij ongelooflijk veel hoop, vertrouwen, energie en richting gegeven. In mezelf, in het open liggen van de toekomst, in de door mij gemaakte of te maken keuzes. Maar bovenal een hartverwarmend gevoel dat het grootste verdriet in mijn leven, de dood van ons kindje, een plek heeft gekregen in mijn leven, waardoor ik het zelfs omarmen kan. Eindelijk. Het zichtbare en onzichtbare, het gevoel en het verstand, het grote geluk en het intense verdriet, de intuïtie en de wetenschap, samen te laten huizen in mijn lichaam en geest. Een bevrijding. Een aantal vragen is beantwoord, waardoor ik verder kan. De energie die ik sindsdien ervaar, maar bovenal het vertrouwen dat ik kreeg, hebben mij gesterkt. Dank je wel! Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Veel succes met je fantastische werk!

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Natasja

Ik word wakker en voel een tintelende sensatie door mijn lijf. Zou dit de energie van leven zijn? Ik voel een flow, een rollercoaster waar ik nooit meer uit wil stappen. Mijn toekomst is nog nooit zo onzeker en open geweest, maar mijn vertrouwen ook nog nooit zo groot!Ik ben je dankbaar voor al je inzichten en je oprechtheid. Je bent echt heel bijzonder! 

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Marja

Wow, wat een mooie ervaring om bij jou te mogen zijn. Warm, liefdevol, duidelijk, eerlijk en het niet mooier maken dan het is.