top of page

Coaching

Wil je hulp bij je persoonlijke groei, bewustwording of ontwikkeling?

Stap voor stap je doelen bereiken

Insight-in biedt een plek om aandacht en ruimte te geven aan jezelf om tot een nieuw evenwicht te komen. Weten waar bijvoorbeeld je talenten liggen of waar blokkades verdere groei belemmeren is de eerste stap. Met Insight-in kun je ook de volgende stappen zetten, om te komen waar jij uiteindelijk wilt zijn.

 

De werkwijze kenmerkt zich door een holistische benadering. Dit is een benadering vanuit verschillende niveaus, het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele niveau. Door middel van gesprekken, oefeningen en reading technieken, gaan we op zoek naar de antwoorden die vaak al in jezelf verscholen liggen, antwoorden die jij nodig hebt voor je persoonlijke groei. Waar het om draait is om de oplossingen en mogelijkheden naar je bewustzijn te brengen zodat je in staat bent bewuste keuzes te maken. Zodat jij kunt gaan leven zoals jij dat wilt…

Pathfindertraject

Je merkt dat je de laatste tijd minder lekker in je vel zit. Het voelt alsof je bent vastgelopen. Je vraagt je vaak af of je nog wel op het juiste pad zit. Je haalt minder voldoening uit de dingen die je doet. Herken je je in bovenstaande punten? 

Dan is het pathfindertraject echt iets voor jou. 

Het traject bestaat uit 10 sessies en opdrachten waar je zelf mee aan de slag kan. Na dit traject kun je:

  1. negatieve gedachten herkennen en transformeren.

  2. herken je je blokkades en weet je ze te doorbreken.

  3. ervaar je een diepere verbondenheid met jezelf, het leven en het universum

  4. durf je keuzes te maken vanuit je hart

  5. weet je wat je talenten zijn en waar je echt blij van wordt

  6. weet je precies welke stappen je moet zetten om je goed te voelen

Transformatietraject

Je bent op een punt gekomen in je leven, dat je ervaart dat je op deze wijze niet meer verder wil. Je voelt dat het tijd is voor verandering omdat je weet dat er zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt. Maar je weet niet waar je moet beginnen of je durft de stappen nog niet te zetten die nodig zijn.

 

Ik help jou bij het helder maken van het proces en geef je het vertrouwen en de tools om deze verandering daadwerkelijk te manifesteren.   

 

In het transformatietraject gaan we kijken waar je nu staat en waar je naar toe zou willen. Jouw transformatie kan betrekking hebben op thema's als:

  • Relaties

  • Werk

  • Energie 

 Voorstel ontvangen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page