top of page

"Intuition is the whisper of the Soul"

Train je intuïtie

Start: 

10 feb 2022

Prijs: 

€ 1.050

 

Stel je eens voor dat het mogelijk is om in een veld te stappen waar alle antwoorden te vinden zijn. Een plek waar wijsheid en liefde is, altijd aanwezig. Zou je hiernaar op zoek gaan? Zou je de stappen zetten die nodig zijn om daar te komen? Ik wel. Ik ben jou voorgegaan en alles wat ik heb geleerd wil ik nu aan jou doorgeven. Met de juiste training en oefeningen is het mogelijk in te tunen op dit alwetende veld en zul je merken dat het universum je alle hulp en signalen geeft die je nodig hebt.

 

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze uitspraken?

 

  • Ik lees en hoor veel over intuïtie en ben nieuwsgierig geworden naar wat ik ermee kan

  • Ik voel en zie veel maar weet eigenlijk niet zo goed wat ik ermee moet

  • Ik vind het soms lastig om bij bepaalde mensen in mijn kracht te blijven

  • Ik ben gevoelig voor sfeer van anderen en zou hier minder door beïnvloed willen worden

  • Ik heb de neiging veel te rationaliseren

  • Mijn intuïtie/gevoel zei nee maar ik deed het toch

  • Ik wil de kracht van mijn intuïtie gebruiken voor mijn werk

 

Train je intuïtie is speciaal ontwikkeld voor mensen die willen leven vanuit persoonlijke kracht, wijsheid en vertrouwen. Voor mensen die op zoek zijn naar een diepe connectie met zichzelf en het leven. 

Met de gave van Danielle en haar jarenlange ervaring weet zij mensen te raken en te inspireren op het gebied van spiritualiteit. Op een concrete en heldere manier neemt ze mensen mee in de magische wereld van intuïtie. Een wereld waar je je ziel hoort fluisteren, waar liefde en verbondenheid is.

Voor meer informatie over de training neem contact met ons op. Wil je meer weten over intuitie, lees dan onze blog: Intuïtie zweverig? dan heb je het echt niet begrepen. 

Data 2022 in Ede:

  • 10 & 11 februari

  • 10 & 11 maart 

  • 14 & 15 april

 

Lestijden:      09.30-16.00 uur

Prijs:             € 1.050,00 ​(voor bedrijven is de prijs exclusief BTW)

Locatie:       Ede

 

 

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Marlieke

Ik kijk met veel plezier terug naar mijn training Train je intuïtie. Het was eerst spannend om te beginnen, maar Danielle neemt je op een verassend nuchtere manier mee in een wereld die óók bestaat. En als je eenmaal gezien hebt, kun je niet meer niet-zien. In het kort: een super waardevolle training die mij heeft laten zien en ervaren dat er meer is dan het oog kan zien. Ik voel mij meer connected en daar ben ik blij mee en dankbaar voor

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Inge

Danielle zorgt in haar trainingen voor een veilige sfeer. Hierdoor, en door haar rustige manier van trainen, gaat leren je makkelijk af en wordt het een feestje.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Remi

Het voelt als een sprong in het diepe en dat is het misschien ook wel, als je op dag één echter al dingen meemaakt die je niet voor mogelijk had gehouden dan is je nieuwsgierigheid gewekt. Je wordt dan ondergedompeld in een wereld die simpelweg wonderlijk is. Als deze wereld voor je open gaat is Danielle, met al haar ervaring, de juiste persoon om je te begeleiden en je er alles over te leren. Hierdoor kun je het geleerde in veel facetten van je dagelijks leven implementeren en er je voordeel mee doen. Kernwoorden: indrukwekkend, opzienbarend, intens, magisch en wonderlijk.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Willemijn

Er is een luikje open gegaan die niet meer dicht kan. Wat een bijzondere ervaring met Danielle als geweldige inspirator.

bottom of page