Trainingen

Een spirituele ontdekkingsreis...

Intuïtie is een enorme kracht en als we er naar zouden luisteren zou het ons moeiteloos door het leven leiden. Door het volgen van deze trainingen zul je een diepere verbinding ervaren met jezelf, het leven en het universum.

Train je intuïtie

"Intuition is your Soul talking to you"

Deze training bestaat uit drie modules:

  1. Energiebeheer: Veel mensen vinden het moeilijk goed bij zichzelf te blijven. In deze training geef ik je de tools om in contact te blijven met jezelf. Zodat je vanuit je eigen kracht en energie samen kunt zijn met anderen. Zodat jij je leven kunt leven vanuit verbinding.

  2. Laat je leiden door het universum: Iedereen heeft een ziel, een hoger bewustzijn, waar je altijd gebruik van kunt maken en die je in verbinding brengt met het universum. Een onmetelijk groot en krachtig collectief bewustzijn waar alle antwoorden op je wachten. Je moet alleen even weten hoe je hier toegang tot krijgt. 

  3. Energie lezen: Alles is energie. Mensen, dieren, gedachten, ruimtes etc. In deze training ga ik je de tools aanreiken om het energetisch veld wat ons allemaal omringt waar te nemen en er mee te werken.

 

Na deze training heb je een begin gemaakt met het lezen van energie.

Meditation by the Sea

Train je intuïtie II

Module 4

Als je al eerder een cursus gedaan hebt op het gebied van intuïtie, en je wilt je verder ontwikkelen dan is deze 6-daagse training echt iets voor jou. Tijdens deze dagen gaan we ons verdiepen in energie en de spirituele wereld.

Data:

10 & 11 februari 2020

16 & 17 maart 2020

20 & 21 april 2020

Healing

Training Healing I & Healing  II

Healing betekent letterlijk genezen. 

Tijdens deze 2 daagse training krijg je de tools aangereikt om met deze energie te werken. Je gaat leren mensen weer in balans te brengen. 

Data:

05 & 06 maart 2020 Healing I

26 & 27 maart 2020 Healing II

View of Meditation Garden

06 14658252

©2020 by Insight-in