top of page

Recensies

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Marlieke

Ik kijk met veel plezier terug naar mijn training Train je intuïtie. Het was eerst spannend om te beginnen, maar Danielle neemt je op een verassend nuchtere manier mee in een wereld die óók bestaat. En als je eenmaal gezien hebt, kun je niet meer niet-zien. In het kort: een super waardevolle training die mij heeft laten zien en ervaren dat er meer is dan het oog kan zien. Ik voel mij meer connected en daar ben ik blij mee en dankbaar voor

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Inge

Danielle zorgt in haar trainingen voor een veilige sfeer. Hierdoor, en door haar rustige manier van trainen, gaat leren je makkelijk af en wordt het een feestje.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Remi

Het voelt als een sprong in het diepe en dat is het misschien ook wel, als je op dag één echter al dingen meemaakt die je niet voor mogelijk had gehouden dan is je nieuwsgierigheid gewekt. Je wordt dan ondergedompeld in een wereld die simpelweg wonderlijk is. Als deze wereld voor je open gaat is Danielle, met al haar ervaring, de juiste persoon om je te begeleiden en je er alles over te leren. Hierdoor kun je het geleerde in veel facetten van je dagelijks leven implementeren en er je voordeel mee doen. Kernwoorden: indrukwekkend, opzienbarend, intens, magisch en wonderlijk.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Willemijn

Er is een luikje open gegaan die niet meer dicht kan. Wat een bijzondere ervaring met Danielle als geweldige inspirator.

bottom of page