top of page
insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Manon

Een half jaar na de reading nu. Je had het er over dat ik in mijn kracht zou komen. En ik wist eigenlijk niet waar je het over had...Nu kan ik zeggen dat toen, bij jou, een transformatie in gang is gezet. Blijkbaar gaf je me het vertrouwen wat nodig was, of misschien de hoop. Wat het ook was lieve Daan, en ik schrijf dit met tranen in m'n ogen, ik ben je eeuwig dankbaar.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

J.

Achteraf heb ik het idee dat iemand mij op die bewuste dag ingefluisterd heeft een afspraak te maken en naar jou toe te gaan. Hoewel ik geen speciaal thema had en mijn vragen alle kanten op gingen, heeft mijn bezoek mij ongelooflijk veel hoop, vertrouwen, energie en richting gegeven. In mezelf, in het open liggen van de toekomst, in de door mij gemaakte of te maken keuzes. Maar bovenal een hartverwarmend gevoel dat het grootste verdriet in mijn leven, de dood van ons kindje, een plek heeft gekregen in mijn leven, waardoor ik het zelfs omarmen kan. Eindelijk. Het zichtbare en onzichtbare, het gevoel en het verstand, het grote geluk en het intense verdriet, de intuïtie en de wetenschap, samen te laten huizen in mijn lichaam en geest. Een bevrijding. Een aantal vragen is beantwoord, waardoor ik verder kan. De energie die ik sindsdien ervaar, maar bovenal het vertrouwen dat ik kreeg, hebben mij gesterkt. Dank je wel! Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Veel succes met je fantastische werk!

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Natasja

Ik word wakker en voel een tintelende sensatie door mijn lijf. Zou dit de energie van leven zijn? Ik voel een flow, een rollercoaster waar ik nooit meer uit wil stappen. Mijn toekomst is nog nooit zo onzeker en open geweest, maar mijn vertrouwen ook nog nooit zo groot!Ik ben je dankbaar voor al je inzichten en je oprechtheid. Je bent echt heel bijzonder! 

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Marja

Wow, wat een mooie ervaring om bij jou te mogen zijn. Warm, liefdevol, duidelijk, eerlijk en het niet mooier maken dan het is.

Recensies

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Melanie

Wat een bijzondere ervaring! Je hebt weer een tipje van de 'mysterieuze' sluier van het leven opgelicht, wat mij weer verder brengt op mijn pad...Dank!

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Marjan

Ik heb het heel bijzonder gevonden. Inderdaad ervaar ik precies wat jij wil betekenen: je steunt door de weg te wijzen, inzicht te geven en door issues in een andere context plaatsen. Dingen die jezelf blijkbaar wel weet, maar niet meer weet dat je dat weet, of in ieder geval de waarde ervan bent kwijt geraakt. Er ontstaat nu een glashelder beeld van hoe het is en wat het kan zijn, hoe verlangens dichterbij kunnen komen.Inderdaad niet zweverig en zou bijna zeggen in tegendeel, concreet positief confronterend vanuit betrokkenheid en om er beter van te worden.Nogmaals bedankt

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Brit

Jij beschikt over een geweldige gave. Jij hebt me een lichtpuntje kunnen geven in mijn verdriet. Een verlichting in mijn pijn. Door jou besef ik dat niet alles zomaar voorbij kan zijn. Het was ontzettend bijzonder, en nog zo vertrouwd. Je bent een geweldig mens, en dat zou iedereen moeten weten.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Jeanette

Nog even een bedankje voor de geweldige reading van gisteren. Je bent echt een kei en ziet niet alleen alles haarscherp, maar je geeft mij ook steeds concrete dingen mee waar ik iets mee kan – en daar gaat het om. In mijn hoofd is alles weer op orde en ik werd vanmorgen kilo’s lichter wakker. Opeens wist ik: Ik wil die nieuwe start, een eigen bedrijf, en dan moet ik er ook voor GAAN!Dank voor alles! En graag weer tot een volgende keer.

insight-in%2520icon%2520aqua_edited_edit

Misha

Ik wil je ontzettend bedanken voor je wijze lessen vandaag en de inzichten die ik van je heb mogen ontvangen!Voor mij is nu het laatste puzzelstukje ook op z’n plek gekomen! Ik heb het gevoel dat ik weer verder kan en gelijk ideeën in acties om kan zetten, wat een ontzettend heerlijk en fijn gevoel! En mijn complimenten voor de wijze waarop je die inzichten doorgeeft, zo liefdevol, open en vertrouwd, wat een gave van je! Super! Ik ben blij dat je op mijn levenspad bent gekomen en ik hoop dat ik nog vaak gebruik van je talenten mag maken!

bottom of page