Wow, wat een mooie ervaring om bij jou te mogen zijn. Warm, liefdevol, duidelijk, eerlijk en het niet mooier maken dan het is.

Marja

Het voelt als een sprong in het diepe en dat is het misschien ook wel, als je op dag één echter al dingen meemaakt die je niet voor mogelijk had gehouden dan is je nieuwsgierigheid gewekt. Je wordt dan ondergedompeld in een wereld die simpelweg wonderlijk is. Als deze wereld voor je open gaat is Danielle, met al haar ervaring, de juiste persoon om je te begeleiden en je er alles over te leren. Hierdoor kun je het geleerde in veel facetten van je dagelijks leven implementeren en er je voordeel mee doen. Kernwoorden: indrukwekkend, opzienbarend, intens, magisch en wonderlijk.

Remi

Er is een luikje open gegaan die niet meer dicht kan. Wat een bijzondere ervaring met Danielle als geweldige inspirator.

Willemijn

Ik word wakker en voel een tintelende sensatie door mijn lijf. Zou dit de energie van leven zijn? 
Ik voel een flow, een rollercoaster waar ik nooit meer uit wil stappen. 
Mijn toekomst is nog nooit zo onzeker en open geweest, maar mijn vertrouwen ook nog nooit zo groot!
Ik ben je dankbaar voor al je inzichten en je oprechtheid. Je bent echt heel bijzonder! 

Natasja

Achteraf heb ik het idee dat iemand mij op die bewuste dag ingefluisterd heeft een afspraak te maken en naar jou toe te gaan. Hoewel ik geen speciaal thema had en mijn vragen alle kanten op gingen, heeft mijn bezoek mij ongelooflijk veel hoop, vertrouwen, energie en richting gegeven. In mezelf, in het open liggen van de toekomst, in de door mij gemaakte of te maken keuzes. Maar bovenal een hartverwarmend gevoel dat het grootste verdriet in mijn leven, de dood van ons kindje, een plek heeft gekregen in mijn leven, waardoor ik het zelfs omarmen kan. Eindelijk. Het zichtbare en onzichtbare, het gevoel en het verstand, het grote geluk en het intense verdriet, de intuïtie en de wetenschap, samen te laten huizen in mijn lichaam en geest. Een bevrijding. Een aantal vragen is beantwoord, waardoor ik verder kan. De energie die ik sindsdien ervaar, maar bovenal het vertrouwen dat ik kreeg, hebben mij gesterkt. Dank je wel! Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Veel succes met je fantastische werk!

J.

Ik kijk met veel plezier terug naar mijn training Train je intuïtie. Het was eerst spannend om te beginnen, maar Danielle neemt je op een verassend nuchtere manier mee in een wereld die óók bestaat. En als je eenmaal gezien hebt, kun je niet meer niet-zien. In het kort: een super waardevolle training die mij heeft laten zien en ervaren dat er meer is dan het oog kan zien. Ik voel mij meer connected en daar ben ik blij mee en dankbaar voor

Marlieke

Danielle zorgt in haar trainingen voor een veilige sfeer. Hierdoor, en door haar rustige manier van trainen, gaat leren je makkelijk af en wordt het een feestje.

Inge

Mijn gesprek met jou heeft een hele positieve stroom in werking gezet en dat vind ik heel bijzonder. Je hebt bevestigd wat ik eigenlijk al wist. En omdat je me een spiegel voor gehouden hebt, zag ik ineens heel duidelijk wat ik moest doen. En door die stap te zetten, het opzeggen van mijn baan, zijn er heel veel inspirerende, energierijke, positieve nieuwe dingen op mijn pad gekomen. Wat gaaf! Ik hoop die flow nog heel lang te kunnen ervaren en vast te houden. En heb alle vertrouwen.

Wendy

Een half jaar na de reading nu. Je had het er over dat ik in mijn kracht zou komen. En ik wist eigenlijk niet waar je het over had...
Nu kan ik zeggen dat toen, bij jou, een transformatie in gang is gezet. Blijkbaar gaf je me het vertrouwen wat nodig was, of misschien de hoop. Wat het ook was lieve Daan, en ik schrijf dit met tranen in m'n ogen, ik ben je eeuwig dankbaar.

Manon

Ik wil je ontzettend bedanken voor je wijze lessen vandaag en de inzichten die ik van je heb mogen ontvangen!
Voor mij is nu het laatste puzzelstukje ook op z’n plek gekomen! Ik heb het gevoel dat ik weer verder kan en gelijk ideeën in acties om kan zetten, wat een ontzettend heerlijk en fijn gevoel! En mijn complimenten voor de wijze waarop je die inzichten doorgeeft, zo liefdevol, open en vertrouwd, wat een gave van je! Super! Ik ben blij dat je op mijn levenspad bent gekomen en ik hoop dat ik nog vaak gebruik van je talenten mag maken!

Mischa

Nog even een bedankje voor de geweldige reading van gisteren. Je bent echt een kei en ziet niet alleen alles haarscherp, maar je geeft mij ook steeds concrete dingen mee waar ik iets mee kan – en daar gaat het om. In mijn hoofd is alles weer op orde en ik werd vanmorgen kilo’s lichter wakker. Opeens wist ik: Ik wil die nieuwe start, een eigen bedrijf, en dan moet ik er ook voor GAAN!
Dank voor alles! En graag weer tot een volgende keer.

Jeanette

Jij beschikt over een geweldige gave. Jij hebt me een lichtpuntje kunnen geven in mijn verdriet. Een verlichting in mijn pijn. Door jou besef ik dat niet alles zomaar voorbij kan zijn. Het was ontzettend bijzonder, en nog zo vertrouwd. Je bent een geweldig mens, en dat zou iedereen moeten weten.

Britt

Wat een bijzondere ervaring! Je hebt weer een tipje van de 'mysterieuze' sluier van het leven opgelicht, wat mij weer verder brengt op mijn pad...
Dank!

Melanie

Ik heb het heel bijzonder gevonden. Inderdaad ervaar ik precies wat jij wil betekenen: je steunt door de weg te wijzen, inzicht te geven en door issues in een andere context plaatsen. Dingen die jezelf blijkbaar wel weet, maar niet meer weet dat je dat weet, of in ieder geval de waarde ervan bent kwijt geraakt. Er ontstaat nu een glashelder beeld van hoe het is en wat het kan zijn, hoe verlangens dichterbij kunnen komen.
Inderdaad niet zweverig en zou bijna zeggen in tegendeel, concreet positief confronterend vanuit betrokkenheid en om er beter van te worden.
Nogmaals bedankt

Marjan

06 14658252

©2020 by Insight-in