top of page

Insight-in publishing

Het is altijd een droom geweest van Danielle om een boek te schrijven. Met de roman 'Ik ben Tara' is haar droom in vervulling gegaan. Omdat we dit boek, en toekomstige boeken, graag in eigen beheer willen uitgeven hebben we de activiteiten van Insight-in uitgebreid met een uitgeverij: Insight-in Publishing. Inmiddels is ook haar tweede boek uitgekomen waarin ze haar ervaringen met cliënten uit haar praktijk beschrijft. Het boek heet "de Magie van het leven" omdat veel van deze ervaringen laten zien hoe magisch het leven eigenlijk is.   

De magie van het leven

(e-book)

Danielle Emmerik is in 2008 gestart met haar praktijk Insight-in. Inmiddels heeft zij duizenden mensen geholpen aan inzichten die hun levens veranderd hebben. Soms ingrijpend en soms een duwtje in de goede richting. 

Met volle overgave en oprechte betrokkenheid doet zij haar werk. Deze combinatie zorgt ervoor dat haar praktijk ieder jaar weer drukker bezocht wordt. Mensen met elk hun eigen verhaal en zoektocht in het leven. Dit levert veel bijzondere gesprekken op en ervaringen die met recht magisch te noemen zijn. In dit boek zijn een aantal van deze verhalen gebundeld.

 

IMG-20200505-WA0002.jpg

Ik ben Tara

Wat als je leven in één keer verandert? Als je erachter komt dat je partner zich bezighoudt met zaken die het daglicht niet verdragen kunnen?

Dat overkomt Tara, een pedagogiek studente die samenwoont met de intelligente Jim. Tara is niet bestand tegen deze onverwachte wending in haar leven. Ze wordt meegezogen in een wereld waar zij niet in thuishoort: de vrouwenhandel en prostitutie. Tara verliest grip op zichzelf en neemt een beslissing die haar leven ingrijpend zal veranderen.

bottom of page