top of page

Cacao Ceremonie

Insight-in - ceremonie-7.jpg

Ben jij klaar voor de reis van je leven?

Een reis met cacao in combinatie andere speciale planten voert je door de diepste lagen van jouw ziel. Het helpt je los te laten wat je niet meer dient. Je gaat je dieper realiseren wie je bent en je bewust worden dat je onderdeel uitmaakt van een veel groter geheel waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is.

 

“The longest journey is the journey inward”
-    Dag Hammerskjold -

Ontwerp zonder titel.png

Een ceremonie kan jou helpen bij:
 

 • Loskomen van patronen die jou niet meer dienen

 • Helen van oude trauma's en onverwerkte emoties

 • Vragen over jouw levenspad

 • Je bewustzijn vergroten 

 • Meer in contact komen met je lijf en ziel

 • Op spirituele ontdekkingsreis wil

 • Antwoorden en/of inzichten wil verkrijgen

 • Stress- en spanningsklachten wil verminderen

De ceremonie: 

De planten:

 • Opening van de cirkel 

 • Reinigingsritueel

 • Aangepaste dosis Cacao Bliss

 • Sound bath

 • Sluiting van de cirkel

 • Lichte maaltijd achteraf

 • De Cacao heeft een zacht karakter

 • Het is een echte hart-opener

 • Door diepe introspectie is heling mogelijk

 • Kan ondanks de zachtheid diepe lagen bereiken

 • Perfecte introductie tot de wereld van de planten

Online Programma "Train je intuïtie"

Online Programma "Train je intuïtie"

Video afspelen

Wat is het?

Wij werken met Sacred Cacao, wat bestaat uit een combinatie van verschillende planten. Verder zitten er nog zo’n 37 andere kruiden in die jouw innerlijke reis zullen ondersteunen. Deze krachtige combinatie van Moeder Natuur bieden een poort naar het onderbewustzijn, de ziel en de kosmos. Ze maken het mogelijk om je bewustzijn in een hogere versnelling te ontwikkelen en zijn uitzonderlijk in het geven van inzichten en werkt als een helend medicijn voor lichaam en geest. 

 

Cacao is een echte hart opener en brengt je terug naar je natuurlijke staat van voelen, het helpt je om uit het hoofd te komen en je hart te openen. Cacao werkt al een brug tussen je hart en de wereld om je heen. Dit schijnt licht op datgene wat om aandacht vraagt en versterkt wat in je aanwezig is. Dit betekent dat je naast hele mooie mystieke ervaringen ook onverwerkte gebeurtenissen tegen kan komen en in een (helings) proces gezet wordt. De ceremonie kan dus behalve verlichtend, ook confronterend en uitdagend zijn.

 

Een Cacao ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken, die je enorm kan ondersteunen in je leven. Deze reis brengt nieuwe inzichten die jou helpen met het loslaten van trauma’s waar je anders moeilijk bij kan komen.Het helpt je bij ontwaken, het helen van het verleden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Ja, het is veilig 
Wij wijken niet van jouw zijde om jou bij te staan bij deze innerlijke reis. Een reis waarvan je nooit op voorhand kan zeggen waar die je heen zal brengen. En ook al kan dat in het moment best intens voelen, wij geloven dat je niet meer krijgt dan dat je aankunt. Als je onze instructie opvolgt, dan durven wij op basis van onze kennis en ervaring te zeggen, dat de reis veilig is en vooral heel mooi en waardevol. 

Wat anderen zeggen

"Soms zijn er geen woorden voor een ervaring. Ik had nog niet eerder zo'n ceremonie gedaan en het was allemaal nieuw voor mij. Ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Door stap voor stap mee te gaan in het proces en nadat ik geholpen werd een intentie neer te zetten durfde ik me over te geven. Dit plantmedicijn heeft mijn hart gestolen. En Bas, dank voor je geduld".

                     Evi

Ontwerp zonder titel.png

"Ik heb zoveel mensen gehoord over deze plantmedicijnen dat ik erg nieuwsgierig was geworden. Maar waar ga je dan zoiets doen? Totdat ik hoorde dat Bas en Danielle dit gingen doen en toen wist ik het meteen. Ik heb zoveel vertrouwen in deze mensen dat ik meteen een afspraak heb gemaakt. En ze hebben mijn droom overtroffen. Ik ben jullie zeer dankbaar en kom zeker van de zomer terug.

 

                       Demi 

"Wow. Wow. Wow. Echt zo ontzettend bijzonder was deze reis. In het begin was ik gespannen Heel bang om de controle los te laten. Maar Bas heeft me stap voor stap meegenomen in het proces en straalde veel rust en vertrouwen uit. Voor mij is dit een van mijn bijzonderste ervaringen in mijn leven. Het was intens, liefdevol en ik heb veel inzichten gekregen. Ik voelde zo'n diepe verbondenheid met mijzelf en het leven, ik zou willen dat iedereen dit mee kan maken.           ​

                     Danielle

 

“Een diepe reis naar binnen. Door de warme en professionele begeleiding, voelde ik mij veilig genoeg om oude trauma's onder ogen te komen. Ik vond het best eng maar wat voelde ik mij licht naderhand. Sterker nog, ik heb me een gevoeld met alles”

Dominique

Niveau en kosten

Voorbereiding

Na aanmelding en betaling ontvang je van ons een mail met de instructies en intake formulier voor een optimale voorbereiding. Na ontvangst van het intakeformulier plannen we een 1:1 video consult in om de belangrijkste punten door te spreken. 

Nazorg

Onze zorg voor jou houdt niet op na de ceremonie. Wij vinden het belangrijk de juiste psychologische nazorg te bieden. Deelnemen aan een ceremonie kan soms moeilijke stukken naar voren brengen. Ook kun je merken dat er de dagen of weken na de ceremonie nog wat dingen zijn die je niet goed kunt plaatsen, of waar je het nog eens over zou willen hebben. Wij helpen je graag met het verwerken en integreren van de ervaringen uit je reis. Daarom plannen we circa een week na je reis een afsluitend 1:1 video consult in. Hiermee helpen we je om jouw ervaring te laten landen en te integreren in je dagelijks leven. Dit zou namelijk weleens de start kunnen zijn van jouw transformatie.  


Investering

Deze ceremonie is voor iedereen geschikt die een diepere verbinding wil

ervaren met zichzelf en de wereld om zich heen. De ceremonie is op

verschillende manieren te volgen, de investering bedraagt:

 • Groepsceremonie open inschrijving € 325,- p.p. 

 • Groepsceremonie op maat (Vanaf 4 personen) € 325,- p.p.**

 • Een individuele (1op1) ceremonie € 850,- 

 • Duo ceremonie (met 2 personen € 450,- p.p)

**In overleg kunnen we een locatie bepalen en kun je zelf een groep samenstellen.   

 

Data ceremonies

Zaterdag 19 oktober vanaf 12:00 uur tot circa 20:00, locatie Veluwereserveer je plek

Contra-indicatie

 Neem niet deel aan een ceremonie als je zwanger bent of borstvoeding geeft, (antidepressiva) medicijnen gebruikt of ernstige psychische klachten hebt, borderline of psychoses.

Jungle rivier
 • Kan iedereen het leren, ook als je niet gevoelig bent of heel erg spiritueel?
  Ja, iedereen kan het leren, je hoeft dus niet gevoelig te zijn of heel erg spiritueel. Je hebt geen vooropleidingen nodig. Alleen een open houding.
 • Hoe lang krijg ik toegang tot de online training?
  Je krijgt 12 maanden onbeperkt toegang tot de lessen en het materiaal.
 • How will I be guided during the training?
  This training can be followed independently. But you can also choose to take the training with online live sessions. Every month Danielle gives a live session online for the students. You can also ask your questions here. If you can't attend live but you do have a question, you can ask it in the app. The question will then be addressed during the live session. Because these are recorded you can always watch them later.
 • Wanneer kan ik starten met de online training?
  Nadat je je hebt aangemeld en de betaling binnen is, krijg je direct toegang tot de training.
 • What makes your program unique?
  This program is my life's work. All my knowledge and years of experience come together in this. I have made the program in such a way that, regardless of your level, you are taken step by step in this spiritual journey through magical experiences. I make it super practical and simple for you. You can immediately apply and use your knowledge. During live sessions I help you answer your questions and give useful tips.
 • How long does the training take and how much time does it take?
  You get 12 months of access and this is more than enough to do the training several times if you would like. On average, students take 14 weeks to complete the course. There is no prescribed pace and you can never fall behind and you decide this all by yourself. During the live sessions you can ask me questions about each module and exercise, wherever you are in the training.
 • How much does the training cost?
  You can choose from two programs that are equal in content. Going through the program completely independently requires an investment of € 298.00. If you choose the program including online live sessions, the price is € 448.00. You can then, during the course of the course, participate once a month at a fixed time. So you get 12 one-hour online group sessions. No problem if you can't be there because you can send in your questions in advance. The sessions are recorded and can be viewed back.

Datum

19 okt 2024

Starttijd

12:00 uur

Locatie:

Veluwe

Prijs: 

€ 325,-

Cacao Ceremonie

bottom of page